Cactus :]

Avalansa. Pe o scena, iar cortina se ridica! O trupa, se aude un cal. Cei doi sunt old school AAAAAA o batrana ce bate la tobe!! UN CAL! 3 iodlehei! FANTOME!!! Batrana tot bate. 2 batrani sustin ca tanarului ii trebuie terapie, o broasca cu cap de om. Fantome, proteza vorbeste in pahar, o tipa ii da la fund unui cal. Un schelet pune la picap. Porumbei si indieni Hipnozaaaaa! 20 mii de tipe, un craniu! Violins..aaw..psihiatru nebun..batrana bate la tobe, O MAIMUTA LA FEL!!! BUM BUM BUM! Tanarul are nevoie de terapie, stai pe canapea, ce inseamna asta, se intreaba brosca cu cap de om si batrana care tot bate la tobe.
SI AIA CARE II DA CU CEVA LA FUNDU UNUI CAL!!! Si fantomele..si batrana..
Poti sa te gandesti la cineva car vorbeste in afara de o persoana? O pasare? Unoeri un papagal vorbeste..si o gaina ce fuge pe scena si danseaza cu o maimuta..da uneori pasarile sunt amuzante cand vorbesc..SOMBREROOOO!!!!!MARIACHIIII!!!! VUVUZELEEEEEEE!!!!!!
Si calul..ce tocmai a fugit..

E un copil ce merge pe camp..singur insa, il tot arata, incearca sa ajunga undeva la un pom..are si un ursulet de plus in mana. Si se plimba printre copaci, oare..O CAUTA CEVA?!? Sau probabil se uita dupa pasari..nu..tocmai ce a gasit un loc plin de ursuleti de plus..in copaci ca niste frunze..got the idea..Prima lume pe care si-a format-o, probabil! ^_^
A ajuns la o usa, in mijlocu campului, pazita de 2 caini. A reusit sa intre..A crescut..l-a intampinat un clown..e o casa mare..o vila..si claunii se distreaza..la fel si el. Intra in casa. Nu i-a venit a crede!E plin de hipioti..realizeaza ca si-a gasit alta lume, probabil. O femeie tot danseaza, ii place. Si incepe!!!!
Balonase, plante, bolta se invartea..tocmai ce a descoperit lucrul ce-l tinea in viata pana a murit psihic..dar si halucina..in casa aia era plin de dubiosi, dar ii placea.Se duce sa exploreze casa, poate mai gaseste ceva. Vede un grup de oameni mascati..era prea fishy pentru el, vroia sa fuga de ei. Se sperie..cade intr-o piscina si inoata, si inoata, si inoata. Ii cade casca ce o purtase de ceva vreme, defapt cad incontinuu casti, si el tot inoata. Ceva devenise prea fishy..
Iar inoata, dar altundeva. Printre lebede…ceva nou totusi. Iar e singur.
Se afla pe un pod cu alti dubiosi..il ajuta sa iasa din lac. A crescut copilu. Il imbraca. E de-al lor. S-a imprietenit cu un individ dubios, care si el la randul sau, era prea fishy.
Merge, merge, acum vrea sa sara intr-o piscina plina cu flori,e prea frumos, s-o gandi el. Si cade, intr-un mod spectaculos.Si cade foarte mult timp..cade asa de mult si fericit incat nici nu-i mai pasa daca se ineaca, sau se loveste, sau mai stie el ce..cade inconstient. Si poc! In apa, se ataca, el cu el! Numai ca el-ul al nostru a pierdut, se pare. A pierdut, s-a inecat, cade intr-o groapa prin oglinzi, intr-o sticla chiar, care ca sa vezi era din Alice in Wonderland, hm oare cade el mult si bine in Wonderland? Get it? Il saluta si pe Cartepillar,cade..pe un tobogan in spirala..fireste ca parca nu se sfarseste. El tot vrea sa cada..si cade..si imbatraneste..si a cazut..in piscina cu flori..de unde a plecat..insa e goala, si florile is pe jos. Se trezeste cu un mop.E obosit, are de gand sa-si steaga piscina cu flori..Probabil ca a uitat tot..

^ GET IT?!!?!!? xD

One Response to “Cactus :]”

  1. ragnarosh Says:

    I don’t get it, mai zi o data :))

Leave a comment